Toimitusehdot & Maksaminen Pidä puhe! Y-tunnus 3290145-2 pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ja ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen:

Meillä maksutapana on OP-kertalasku, joka toimitetaan tilauksen jälkeen tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.


Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan tuotteesta riippuen. Kirjalliset tuotteet voi valita toimitettavaksi joko sähköpostitse tai kirjeenä Postin senhetkisellä kirjemaksulla. Korut kortteineen toimitetaan Postin kirjeenä tai XXS-koon pakettina. 

Koruja voit tilata vain Suomessa.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Tuotteiden toimitusajat 

Pääsääntöisesti toimitusaika on 5 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan sähköpostitse tilauksen tehtyäsi.


Tarkistathan tilauksesi tuotteet mahdollisimman pian, kun olet saanut tilauksesi, jos olet tilannut koruja. Sinulla on kuluttajana oikeus tutustua rauhassa tuotteeseen, tarkistaa se ja kokeilla sitä. Kaikilla koruillamme on kuluttajasuojalain 14 vrk:n palautusoikeus lähetyksen vastaanottamisesta.

Jos ostat tuotteen myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi, tuotteen tarkistaminen on yhtä tärkeää. 

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia.  Pakkaathan tuotteet palautukseen siististi, jotta ne tulevat meille perille myyntikuntoisina. Tuotteet voi palauttaa meille joko alkuperäispakkauksessa tai jossain muussa kestävässä pussissa / kirjekuoressa.

Emme vastaanota palautuksia, jotka ovat tehty yli 14 vrk lähetyksen vastaanottamisesta.

Käsittelemme palautukset pääsääntöisesti 2-4 arkipäivän sisällä niiden saapumisesta, jolloin myös teemme maksunpalautuksen. Palautamme maksun palautuskäsittelyn yhteydessä ja hyvitämme sinulle maksamasi laskun.


Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Veloitamme noutamattomasta lähetyksestä 10,00 €:n käsittelykulun, joka kattaa postimaksut ja lähetyksen käsittelyn. 


TUOTTEIDEN PALAUTUS

Tuotteen voi palauttaa meille noudattamalla seuraavia ohjeita. Pakkaathan tuotteet huolellisesti, jotta ne tulevat perille myyntikuntoisina. Tuotteet voi palauttaa joko alkuperäisessä lähetyspakkauksessa tai muussa kestävässä kirjekuoressa/laatikossa. Muista ilmoittaa palauttamisesta sähköpostitse mahdollisimman pian!

Muistathan säilyttää palautuskuittisi siihen saakka, kunnes palautuksesi on käsitelty. Kuitti toimii todisteena siitä, että olet jättänyt paketin Postille ja se on matkalla meille.

.Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet postikulut.

Palautusosoite koruille:

Pidä Puhe
Kannistontie 21  37560 Lempäälä


Huomaa että kirjallisia töitä, kuten juhlapuheita, lahjakortteja, aforismeja tai runoja et voi palauttaa!


Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa ilmenee ongelmia, tai sinulla herää muita kysymyksiä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme:

info@pidapuhe.fi